Is it a boy or is it a girl?

Life With Beerendonk Logo
Tim Beerendonk
Tim Beerendonk

16 april 2015

15 thoughts on “Is it a boy or is it a girl?

 1. Helemaal super!!! Had ik toch goed geraden ;-). In iedergeval bedankt dat jullie me om 6 uur sochtends aan t huilen hebben gekregen hahaha. Stomme hormonen ook 😉
  Xxxxx

 2. Een hele dikke proficiat met deze extra bijzondere zwangerschap… ik weet dat het super is om na ettelijke jongens af te sluiten met een meisje….dubbel genieten..en een vette knipoog van onze Schepper..

 3. Gefeliciteerd! Ik heb het hele filmpje met een grote glimlach bekeken, ontzettend leuk om je vrienden en familie op deze manier te verrassen. En wat heeft jullie dochter een geluk dat ze gaat opgroeien met 4 leuke, grote broers. Veel geluk!

 4. De eerste keer dat ik op je blog kom en ik val meteen met mijn neus in… een roze cupcake! Wat leuk om na vier jongens een meisje te krijgen! Ze heeft genoeg bescherming 😉
  Veel geluk!

 5. Ik kwam je blog tegen via facebook, wat een ontzettend leuk filmpje!
  En wat bijzonder dat jullie een meisje krijgen na 4 knappe boys, wat zal ze goed beschermd worden haha!!

  Liefs Karin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>