JAAAAAA ik ben zwanger en NEEEEEEEE das geen handicap!!

zwanger
Stacy Beerendonk
Stacy Beerendonk

19 mei 2015

One thought on “JAAAAAA ik ben zwanger en NEEEEEEEE das geen handicap!!

  1. Herkenbaar!
    Zwanger van de eerste.
    En tijdens mijn werk ( gehandicaptenzorg) werden er regelmatig werkzaamheden overgenomen; ‘dat is te zwaar, dat moet je niet tillen’.
    Allemaal goed bedoeld. Maar ik ben niet ziek noch gehandicapt. Ik vraag wel hulp als het niet lukt. En nee het gaat mss niet meer zo vlotjes als eerst. Laat mij maar op mijn eigen tempo doen wat ik kan :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>