Zwangerschapsfrustratie of menselijkefrustratie

IMG_3521
Stacy Beerendonk
Stacy Beerendonk

7 juni 2015

2 thoughts on “Zwangerschapsfrustratie of menselijkefrustratie

  1. Goed gezegd! Het is al even geleden dat ik zwanger was (mijn oudste is bijna even oud als Tim) maar ik weet het allemaal nog goed. Drie keer die hele santekraam aan fysieke en emotionele uitdagingen. Ga er maar aanstaan…het ergste vond ik de opmerking “Ja, JIJ wou kinderen!” Waarmee voor meneer hun vader de kous verder af was. Die meneer is na 17 jaar huwelijk dan nog wel hun vader, maar al 15 jaar niet meer mijn echtgenoot. Mijn huidige man is gelukkig heel anders. Veel succes met de laatste loodjes Stacy. Jullie hebben een prachtig gezin en krijgen vast een wolk van een dochter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>